Till lägg om bebis vs valp

kom på en sak efter mitt förra inlägg, såklart är allt relativt! Jag har hört (!), obs hört inte själv upplevt,  att det finns bebisar som sover hela natten, jo det är sant! Jag har aldrig upplevt detta fenomen men de säger att det finns (jag tror de ljuger och förnekar sanningen ; )) men om så är fallet så kanske det inte är jobbigare med bebis än med valp. 

Vi har snart haft Loke en vecka och det flyter på bra. Han är lättlärd och lyhörd. OBS, Jag bär honom ner för trapporna och upp - de ska inte gå för mycket i trappor för tidigt. Vi tränar på saker hela tiden, koppel, inkallning, sitt namn, sitt, ligg och att kissa och bajsa utomhus, han är redan väldigt duktig på allt detta men det är nu konstant träning som gäller, varje dag. Mindre kul är hans sylvassa tänder i mina fötter, men det tränar vi också bort efterhand - men attans vad det känns! 

 På bilden hälsar Loke på Britta, hon gillar inte andra hundar så mycket och verkligen inte valpar, hon gör inget, morrar och visar lite tänder, väldigt skräckinjagande. Loke undrar vad i tusan det där är hon har på sig? Kläder ? Britta är en nakenhund och fryser ganska mycket, så på henne är kläder ett måste. 

Kommentarer

Populära inlägg