Ta tillvara på tiden - effektivt?

Idag har jag fixat och planerat i massor. Skulle haft ett lunch möte kl 12 som dessvärre blev inställt på grund av sjukdom, och tur var kanske det nu hann jag beta av massor med ärenden istället. 
mamma ville ut och gå med Zeke så jag tog mig en ensamlunch med kalendern och telefonen 

Har idag styrt upp ett uppdrag jag har sedan tidigare inom First vilket kommer genomföras nu i november, ska på lite turné runt på de hotellen här i södra Sverige - ja Zeke med ( undra om han får sin första lön då ; )) Det krävdes ca 10 mail och 4 samtal. Sen har har planerat och styrt upp inför namngivningen, och betat av resten av mailen, effektivt och skönt att ha mycket av det gjort. 

Många säger till mig att jag ska njuta och inte gå på möten och dylikt " ta tillvara på tiden"! Jag har Zeke med mig nästan överrallt, jag är med honom 99% av min (och hans) tid och jag tycker vissa möten är roliga (bara de jag väljer att gå på) så jag känner att jag tar tillvara på bebistiden på mitt sätt. Ibland kan jag njuta mer om vi gör något annat, är jag hemma är det alltid något som måste fixas, samt att njuter mer av att vara hemma om jag inte är det HELA tiden. Sen vet jag inte riktigt vad mer man gör för att "ta tillvara" på tiden, den går/ springer iväg oavsett. Vi alla njuter olika! 


Kommentarer

Populära inlägg