Kalas

Då har vi haft namngivningskalas för Zeke idag! Det är mycket som ska ordnas och fixas med när det är kalas lika mycket som jag tycker det är roligt så ger det mig lite huvudvärk, har jag allt till maten? glöm inte bädda sängen, klä på 4 barn, just det glöm inte klä på mig själv också, duka, plocka undan i hallen, byta handdukarna på toan, gå ut med soporna, tända ljusen, har jag äns så många tallrikar?, frysa is... Listan kan göras lång på saker jag måste ha koll på - och så länge alla är nöjda så är jag nöjd. Jag skulle vilja säga att jag lägger mycket tid på att få alla nöjda under festens gång, jag plockar och grejar i story sett hela tiden! En stor fördel med kalas är att jag får mycket bärhjälp av Zeke, det blir nästan kö (om de kan slita honom från min mamma vill säga)  vilket gör att jag kan plocka och greja under tiden tom äta och fika lite. 


Alla 3 grabbarna hade likadana tröjor med fluga och fejk hängslen, tindra hade en ny klänning hon själv valt ut, fick ingen bra bild på detta (tog inga bilder alls under kvällen, hoppas någon gjorde det?) 

Jag tycker Zeke var nöjd och glad i stortsett hela kvällen, han blev övertrött en gång men det var snabbt fixat och över efter en tupplur och han  var nöjd igen. 

Jag hade guld som tema och hade köpt heliumbalonger, vanliga ballonger, löpare, stjärnor och godispåsar i guld - allt från partykungen.se dock tog heliumet nästan slut så sista Eet var lite hängigt men men, blev ganska festligt ändå. 

Jag hade anlitat en kock, Jonas, han fixade all mat och efterrätt, alla var sååå nöjda, jag var klart nojig in i det sista om maten skulle räcka, vilket det naturligtvis gjorde blev tom doggybags till de respektive som inte kunde komma. 


Jens U Nilsson spelade och sjöng vackert och var ett mycket trevligt inslag, kan varmt rekommendera både honom och att ha trubadur hemma hos sig själv. Uppskattat av alla och blir väldigt mysigt. 

Är så tacksam för de som kom, det värmer hjärtat och uppskattas innerligt. 

Barnen lekte bra ihop och verkade nöjda och belåtna hela kvällen, vi (läs Andreas) glömde bort att vi skulle ha fiskdamm för dem men godiset var ack så uppskattat ändå. 

Nu är klockan 22 och det var längesedan jag var uppe vid denna tiden, men jag måste varva ner hjärnan lite, nu får vi se hur denna natten ter sig, om de varit som tidigare så vaknar Zeke snart ändå. 

Kommentarer

Populära inlägg