Intervaller


Idag fick vi till lite träning jag och min man, förrut hände det ganska ofta att vi tränade tilsammans men av naturliga skäl är det inte lika lätt längre, men den tiden kommer igen, det vet jag! Men idag lyckades vi få till ett intervallpass där Zeke 
Snällt satt i vagnen och hejade på. Vi körde backintervaller, en sprang upp, joggade ner, bytte av den andra som stog vid vagnen. 


För mig som jagar mil blir ju dock denna form av träning svår att mäta, men kul med variation!  



Om jag skulle ta och ta tag i det här med kosten, träning i all ära men det ena måste gå hand i hand med det andra. Just nu är jag lite över matchvikt vilket egentligen bara stör mig när jag ska 1) köpa nya kläder eller två springa riktigt långt. Jag är generellt emot när någon gnäller över sin vikt, ändå kan jag själv slänga ur mig någon kommentar (OBS enbart hemma!) om att jag känner mig lite rund - löjligt -Iknow - dubbel moral -Jepp!!  
Varför jag ogillar när någon gnäller är enbart för att det är enbart man själv som kan göra något åt det, tycker du att du är tjock ? Ändra kost, motionera, drick inte annat än vatten, gå, parkera inte närmast ingången, ta trapporna osv osv.

Alla väljer hur just de är nöjda, Jag vill ha balans 


Kommentarer

Populära inlägg