Googla: sömnlös!

Nu är vi i det läget (igen) att Zeke håller oss vakna på nätterna, hopplöst och lite smått knäckande. Det är dags att ta fram Google och söka, vad kan vara felet ? Varför sover han så oroligt, tänder? En fas, nattskräck ? Man glömmer fort hur det är och känslan av att vara utsövd och pigg kan jag inte minnas. Dock är detta läget 100 gånger bättre än hur vi hade det när han var bebis och vaknade varannan timme - som sagt man glömmer fort. 

Då Viking var lika usel på att sova så tar jag det nu inte riktigt lika illa som för 6 år sedan, nu vet jag att Zeke kommer att sova frågan är bara när. Nu gå livet sin gilla gång ändå bara lite tröttare vissa dagar. 

Idag hade jag bokat löptid med en kär vän redan kl 9 på morgonen, känndes sådär när det stog -15 grader ute, men bestämt är bestämt och jag har sett framemot detta så det var ingen tvekan utan bara att dra på sig en extra tröja och ge sig iväg. Att umgås på detta sätt är kanon, motion, friskluft och tid med en vän allt i ett är ju fantastiskt. 

Det ska dock tilläggas att vi hade behövt springa ett maraton för att hinna avverka alla samtalsämnen vi hade att prata om, detta är inget problem  för min vän som springer ultramaraton utan problem, det är jag som ska träna upp mig lite bara. 

Denna veckan är jag uppe i 21 mil och jag ska få in ett eller två pass till så jag kan njuta av god mat och lite stilla sittande på den årliga jobb congressen nästa vecka. 


Ett roligt fenomen angående det här med sömn, är att jag tänker på att Zeke sov dåligt när han var bebis ändå när jag tittar på bilderna när han var liten plutt är det mest på när han just - sover !!!

Kommentarer

Populära inlägg