Prylar

Då var även söndagen snart ett minne blott - ett gott minne att lägga till mitt mentala album. 
Dagen började med gemensam frukost, vilket inte är vanligt i vår lilla familj, sen drog sambon iväg på tävling, vi packa ihop oss och  styrde bilen mot Kyrkhult. I kyrkhult bor bland andra min pappa, han och Viking kommer väldigt bra överrens, väl där blev det fika och promenad. 

Dagen har varit kvav och het - trevlig tycker jag! Jag blir alltid mer sugen på att springa när det är varmt eller kallt (inget lagom här) Idag var tiden lite knapp då sambon hade lyxat till det med att bjuda till Vägga fiskrestaurang.söndagen till ära så det fick bli en 5,6 km tur - denna gången uppåt berget (brukar springa neråt) Nackdelen med att bo precis bredvid ett berg gjorde sig påmind de 2 första km, men det bästa är att man får igen det de 2 sista km men härliga nedförsbackar (vilka faktiskt är svåra att springa i) 

Hårband, löpstrumpor och trosor.
 
   Och för att få igång motivationen till dagens löpning hämtade jag mitt paket från Sportmore, strumporna och hårband är nu testade, de fungerade strålande. Tänkt vad det är roligt med lite prylar, i paketet fanns även ett par nya flippflopps då jag bara har en (1) kvar av fjolårets, vet inte hur det är med er men jag tycker det är skönast att ha 2 - en på varje fot!!!  

Kommentarer

Populära inlägg