Vad gör man med en Söndag ?

Halva dagen har gått och vi har minsann inte gjort många knop, frukost och tv är väl det som hänt! Jag hade önskat att bebis hade tittat ut denna veckan som gått då vi varit barnfria hela veckan, denna veckan är vi beroende av supportteamet (dvs våra mammor) om förlossningen skulle dra igång. Ungarna börjar tröttna på att bebis inte tittat ut ännu "om du bara tar i lite mamma" tycker V! Vi hade sagt att bebis kommer i sommar och där har vi kanske felet, sommaren har inte kommit ännu - han väntar på att solen ska komma. 

Storhandling passade bra som aktivitet denna dag! Nu har vi frukostar, lunch och middag i säkert 3 dagar,,,, låter kanske inte så mycket men för oss är det verkligen lång framförhållning. Vi har en tendens att i stort sett handla varje dag, vi har gjort försök med att planera men inte riktigt fått till det ännu. 


Detta är alltså ingen "åka till BB bild" utan enbart "nu åker vi till Maxi bild". Jag garanterar att dagen vi åker in kommer inte leendet vara riktigt där och i blicken kommer skräcken vara påtaglig. Jag tycker det är läskigt och smått ångest framkallande att man vet vad som komma skall! 

Nu återstår barnhämtning och bakning för att fylla ut och förgylla resten av denna söndag.

Kommentarer

Populära inlägg