Söndag!

Hur gick det nu med att komma iväg i helgen, blev det någon weekend ? Ja allt är rellativt, vi lyckades vara hemifrån i 19 timmar, det ni! Vi åkte till Halmstad på fredags eftermiddagen efter jobbet vid ca 16 tiden. Där mötte vi upp goda vänner för att bo på First Hotel Mårtensson (naturligtvis) och ut å äta på Pio. Fantastisk mat, rekommenderas varmt. 


Miniman var också med på fin restaurangen. 


Efter restaurang besöket var det visst "moms night out" - vilket aldrig hänt mig tidigare så jag "tackade ja" innan karlarna han ändra sig, qvickt som attans vände vi klackarna mot första bästa bar medans  Andreas gick till hotellet med en sovandes Zeke. Jisses va kul att få gå till en bar, beställa drinkar, snacka, skratta, så välbehövligt för mig. 

Jag behöver kanske inte skriva att dagen efter inte var lika muntert, men någonstans var jag ändå lycklig över att ha kunnat lite oväntat gå ut


Vi fick dock packa ihop grejerna redan efter frullen då två av jobben kallade, grejer var slut och saker behövdes uträttas och tar vi klart vårt ansvar och gör det som krävs, inga problem och inga sura miner, jag var inte pigg på shopping tur ändå. Det enda som jag hade velat gjort är dock att hälsat på en gamal kollega som nu driver eget, men men "plikten kallade" 


Idag blev det en 5 km tur, lite sliten och jag ljuger om jag inte säger att det var segt, men den blev av och det är det viktigaste. 




Kommentarer

Populära inlägg