Vaknade å mådde lite sisådär i morse, varför vet jag - för mycket vin igår, så det är helt självförvållat! Vi köpte både champagne, cava och prosecco när vi var i Tyskland förra veckan och lite var vi ju tvungna att smaka på. 

Jag har lyckats med mina premiär odlingar i pallkragarna, i en utav dem satt jag blommor och dessa ljuvliga luktärtor står i fullblom och jag plockat in dem så fort jag går ihop till en lämplig liten bukett. ( nackdelen är att de inte står så länge)  


Doften av luktärt kommer alltid betyda augusti och min födelsedag, fick alltid en liten bukett på sängen av mamma på min födelsedag (så minns jag det åtminstone) Detta får jag föra vidare till Zeke som
Ju också fyller år i augusti, tänk att han snart är 1 år - crazzy!!! 



Lille Zeke är en fantastisk liten man, glad, skrattar mycket, gosig och sover nu hela nätter, för mig är det som att vinna på lotto! Det är helt otroligt vad Zeke snappar upp av sina syskon, han vet att man ska ha skor på om man går ut, han kan äta med egen gaffel och han blir så glad när de leker med honom och han får  hänga på. 

Det är toppen med syskon tycker Zeke, tror han kommer köra med dem ganska mycket sen, och då han är minstingen så kommer de göra som han säger tror jag! 



Nej man får inte sitta så nära Tv 





Kommentarer

Populära inlägg