10 kg sedan ....

 10 kg och 10 år sedan

Hittade dessa bilder här på Bloggen, om jag skrollade väääällldddigggt långt ner. 

Viking var lite över ett år och jag hade börjat springa, mycket, tränade inför ett halv maraton i NYC och om jag inte minns fel hade jag även varit duktig med kosten ett bra tag. Så här lätt var det inte att gå ner efter andra graviditeten, eller ärligt talar så kan det varit min motivation som var annorlunda, inte kroppen i sig. 

Kanske en vacker dag kommer jag dit igen, alltså 10 kg lättare, eller gör jag inte det! Det kvittar faktiskt, men jag kommer säker göra flertalet försök, jag ljuger annars. 

 Det jag vet är att jag inte kommer vara gravid igen, så jag kan inte skylla på det någonsin igen. jag kommer heller aldrig vara under 30 igen, det är också ett faktum. Om ålder spelar roll det vet jag inte, men snart är även 30 siffrorna ett minne blott. Jag har ett år kvar på 30 strecket sen är vuxen på riktigt. Det här med att jag snart fyller år märks i luften, hösten är här. Idag är jag var ute och joggade kände jag doften av äpplen, hallon och dis, ljungen börjar komma och kantarellerna är många. Jag kommer för evigt önska mig doftluktärter på min födelsedag, bästa doft som finns.




Kommentarer

Populära inlägg