Tränat och Julat!

Träningen flyter på, jag börjar få in bra rutiner med 4 styrkepass och 1 löppass i veckan, vissa veckor är det svårt, vissa veckor är det mest svårt i teorin = det vill säga i mitt huvud än i praktiken. Det som är häftigt är att jag tränar mindre kondition nu ändå har jag bättre kondis än på länge! Den där milen är helt plötsligt lätt att fixa och det är en go känsla. Sedan jag startade har jag gått ner 8 kg vilket jag är nöjd med, speciellt med tanke på att jag har sjukt svårt att följa matschemat, jag äter min lunch ute, så är det bara, men jag är bättre på att välja, jag vill inte laga olika måltider så jag äter samma mat som jag lagar till familjen. skulle jag laga en rätt med coscos och fetaostbiffar så får jag laga minst en rätt till, det går bort. Men jag försöker välja rätt och hitta en balans, och det har ändå blivit lättar med alla tips från min PT online. Jag har även börjat med Hello Fresh efter rekommendationer från vänner, jag är så nöjd med detta, jag är nöjd med råvarorna, recepten, leveransen och mängden. Det jag värdesätter mest  är enkelheten, flexibiliteten och känslan att jag vet vad det blir för middag. När jag kommer hem efter jobbet och 5 pers står och undrar "vad blir det för mat" då vänder sig min mage ut och in, det slipper jag nu, jag vet och de vet! Vill ni testa så har jag rabattkuponger till dessa lådor (smart försäljningsknep va!) Jag har som sagt gått ner de där jobbiga 8 kg, men jag har egentligen 10 till att jobba väck om jag ska ner i den vikten jag hade när jag träffade Andreas, och jag minns hur lätt det kändes då, den där milen var som att jogga 2 km. Men ska jag vara ärlig om jag tittar på bilder från den tiden så är det inte jag, jag är inte i behov av att vara så där smal. Jag vill vara stark, kunna anmäla mig till en halvmara och fixa det, jag vill kunna kasta slägga på bra nivå, jag vill kunna göra pull ups , allt detta är viktigare för mig än vikten och vilken storlek på kläder jag drar. Sen finns det vissa saker som går han i hand, att göra pull upps och springa - det är lättare med mindre vikt (enkel matematik) men jag har inte råd att tappa styrka för då kan jag inte kasta lika långt eller lyfta lika mycket vikter - det är balansen som jag ska hitta. Summan av kademumman är att jag är stolt över det arbetet jag gjort och det är bra med det! 

Igår kunde jag inte hålla mig längre, jag har satt upp julstjärnorna, dock ej lamporna i dem, jag har köpt julstjärnor, hyacinter, en ny plastgran och lite annat piff. Vi har i veckan fått dekorerat på jobbet och jisses så mysigt det blev, och av den anledningen råkade jag köra inom varuhuset på vägen hem igår och fyllde bilen med piff och annat smått och gott. Jag är så nöjd! så om ni vill ha inspo så skulle jag tipsa om Älmhult, Hotellet, museet och sen varuhuset eller omvänd ordning, fast då finns risken att man får ta en tur till varuhuset till. Vill ni ha ett hett tips för en heldag: Frukost på Hotellet, ut o handla på varuhuset, sen tar ni museet för lunch och en tur där, och missa för allt i världen inte den shoppen - det var dagens tips från mig, vill ni förlänga så sover ni över också! en Hotellnatt gör gått för själen för de flesta, speciellt när det inte behöver bränna i plånboken.    

Nu ska vi iväg och testa Elbilar, är det dags att växla om i livet, dra vårt strå till stacken så att säga, eller är det bara en floskel ? vår/människans blotta existens är naturens problem,  allt vi gör är ju enbart för att döva vårt egna samvete. Hur som helst, elbilar ska testat och ny bil ska snart stå i carporten, frågan är bara vilken sort, vilken bil kan kombinera, komfort, komma så långt som möjligt, se vettig ut och ha en rimlig prisbild? det återstår att se! 

Kommentarer

Populära inlägg