Beslut och lådbilar

Denna veckan har det hänt mycket, stora saker som kommer påverka våra liv, inget som förändrar livet i stort, dock en förändring som tagit mycket kraft och energi och på sikt kommer påverka vår vardag. Liksom myntet har de flesta saker två sidor och vi väljer själva hur vi väljer att se på saker, vi väljer att se på förändringen positivt, speciellt efter som det är ett eget beslut.

Ett beslut kan ta lång tid att komma fram till och vända upp och ner på hela ens tillvaro det kan även ta någon sekund att fatta samma beslut. Jag fattar ofta beslut snabbt men sen kommer "tänk om"
Senarion där jag vänder upp och ner och in och ut på allt. 

Igår fattades ett beslut av det enklare slaget: att vi skulle åka till Öland och lådbilslandet, sagt och gjort så har vi varit på Öland och vänt idag 

Först ett stopp i Färjestaden för att möta upp vänner och fika lite, grabbarna nedan doppade även fötterna i havet innan vi begav oss mot lådbilslandet 



Ett perfekt ställe för barn mellan 3-9 år, de kan i princip springa fritt och sköta ganska mycket själva, det var knappt några andra där så inga köer alls! 


Vädret var fantastiskt vilket blev en miss då jag packade för hur sommaren sett ut hitentills -dvs för kallt väder, vi fick stanna och köpa shorts då det som sagt var strålande sol och klarblå himmel. 



Tillochmed Zeke kunde roa sig lite 


Vi avslutade med middag i Borgholm på ett perfekt barnvänligt ställe med buffé, Robinson crusoe. 






Kommentarer

Populära inlägg