Bulgarien 

Bulgarien del 1 


I år hände det! Vi bokade en charter resa och åkte! För er som känner oss, eller följt mig ett tag vet att det inte sker så ofta, att vi åker iväg, en hel vecka med barnen! Alltså för mig är detta fantastiskt, spelar ingen roll var i världen vi hade åkt, bara vi gör det tillsammans. Ok nu ville jag till solen, värmen och få lite bränna (bara lite såklart) Jag ville att barnen skulle få bada, äta glass, se något annat. Jag vill att vi vuxna inte ska läaga mat, diska, tvätta och vara med varandra. Det är som sagt inte ofta min man kommer loss och kan vara iväg en hel vecka, det är han inte nu heller, han har jobbat lite varje dag, men det funkar finfint! Vi är just nu i Bulgarien. Ett land som ingen av oss har varit i förut, vilket var en av anledningarna till att vi valde detta resmål. Här är varmt, vi bor på det finaste hotellet jag någonsin bott på, Ok Grand hotell i Stockhom och Upper House i Göteborg ligger och taktar med detta, men det är två helt olika saker. De där är bra för weekends om man är två vuxna, detta är ett ganska nytt hotell med 5 stjärnor, fantastisk service och det är så rent och fint! Det är absolut ett bra barnhotell och som gjort för barnfamiljer. Det finns mat och dryck att tillgå 24/7, allt ingår. Det är den sjukaste matbuffén jag sett, frukost, lunch och kväll är det uppdukat i mängder, nästan så det är lite för mycket, det överflöd som är här hade mättat många munnar om jag säger så!  


Zeke har nog världsrekord i att bada, han åker vattenruschkanor i timmar varje dag, ibland har han tur, ibland åker Tindra med honom, ibland Viking ibland jag och ibland Andreas, han har alltså 4 underhållare med sig! Lyckan är totalt, har nog aldrig sett någon bada så mycket, han bryr sig för övrigt inte om all mat, han äter 4 plattar en joggi sen är det bra. Han har inte rört dessertbordet.  


Kräksjukan på semestern!


Mitt i allt detta härliga, så hände det som inte ska hända, jag har fått kräksjukan på semestern! Jag vet inte om det är något jag ätit, fått solsting, eller om jag helt enkelt fått kräksjukan idag. Jag har legat på rummet halva dagen, orkar inte röra mig, vill inte röra mig, är ledsen för att jag missar en dag med familjen, men vill inte smitta ner någon heller. Känns konstigt och som sagt ledsamt. Det började redan i morse, illamående, kunde inte äta frukost, inte lunch och har inte gått ut från rummet sedan dess. Jag har resorb med mig så jag tar det, ipren och vilar så hoppas jag att detta ska vara över tills i morgon.  




Kommentarer

Populära inlägg