Tacksam 40 åring och ett axplock av bilder

Tacksam är bara förnamnet på vad jag känner just nu. Jag hade min 40 års fest i helgen och idag fyllde jag 40 år! Jag är verkligen överväldigad, euforisk och lycklig - lite så jag blir orolig faktisk. Orolig blir jag för att karma ska komma och svinga sin svans snart. Ni vet när man mår bra och har det så bra att man undrar om jag kommer få 7 års olycka för att kompensera detta?! Det får vi verkligen inte hoppas och oavsett så ska det inte hindra mig från att känna det jag känner just nu - man kan inte ha vart glad i onödan, det går bara inte! 

om jag tar det från början så har jag sagt länge att jag vill ha fest när jag fyller 40 år, min man lovade att planera detta, att fixa hela firandet utan att jag skulle veta något - det hör ni ju själv att det inte skulle gå! Jag har alldeles för stort kontrollbehov. Det visade sig att min man skött det exemplariskt (so far) han hade bokat det ställe jag sett ut från början: Astensmåla vingård, fixat med fördrink, mat, dessert, kaffe, bar, musik, nattamat, fotograf och transport - helt lysande, kunde inte bli bättre. Jag bjöd in alla jag verkligen ville skulle vara på festen, familj, släkt och vänner som på något sätt har varit, är och kommer vara viktiga för mig i mitt liv. Jag blev förvånad när anmälningarna trillade in, en efter en efter en totalt blev vi 59 personer på festen, som alla ville fira med mig! vilken lycka!

Jag och min man skulle kunnat åkt till något drömresmål vi har kvar, men för mig att få fira med många och verkligen ge tillbaka till alla dessa som på ett eller annat sätt varit viktiga för  mig betyder mycket mer. Att vi nu är 59 personer som har ett minne för livet (hoppas jag) istället för 2 gör att kvällen kommer vara mycket längre, förhoppningsvis så länge jag lever, det är ovärderligt.

Min fest blev precis som jag önskat, jag är så tacksam för alla som kom, för allt jag fick, för arrangemanget som sådant, för vädret, för hälsan, för maten, för vinet, för musiken, för hela kvällen, för talen som berörde mig, för livet!!! 

Tänk 40 år, just idag. Om det är så här att fylla jämt så längtar jag redan till 50 ; ), det blir ju bara bättre och bättre. Idag har jag också blivit firad, fått blommor och presenter på jobbet, tårta, fika i omgångar, fått skönsång, sms, samtal, dm, poster, blombud både hem och till jobbet, ja jag är helt överväldigad och sjukt tacksam, vilken lyckad dag, Jag fick ingen frukost på sängen eller gourmetmiddag (åt makaroner från en skål till middag) stressade hem och hann precis till ishallen och få ut Zeke på isen tills de skulle börja, ensam hemma men ändå, ändå hade jag en helt perfekt dag! visst är det härligt vad inställning gör med livsglädjen. Vilken boost.



















Detta är bara ett oredigerat axplock av alla de ljuvliga bilder jag har från början på festen, vi hade fotograf i ca 2 h i början på kvällen. Ibland tänker jag att det var synd att inte ha hela kvällen dokumenterad men å andra sidan så hade jag då behövt gå igenom 10 000 bilder istället ; ). Jag är så nöjd med att min man tänkte på detta med en fotograf, jisses va skönt att själv slippa springa runt med mobilen hela kvällen. Men som sagt jag har många, många bilder till att gå igenom och sedan göra något kul med. 










 

Kommentarer

Populära inlägg