Augusti, artikel och höst på G! 

Så var Augusti här! Ljung, bollkryss, skolstart och födelsedagar väntar! Härliga tider. Känslan av att sommaren lider mot sitt slut och hösten är på intåg var tydlig på dagens joggingrunda, friskluft, smått duggregn, Ljung och klar doft mötte mina steg. 6 km rakt in på löparkontot blev det idag, för övrigt tränar jag på enligt plan mot SM om 4 helger. 

Idag kom artikeln ut om mig och ”karriären” i tidningen. Känns lite paradoxalt då jag inte själv tycker jag är långt eller het i karriären! 

Jag vill inspirera andra, främst tjejer att det går att komma fram utan att vara född in i pengar eller akademiska utbildningar, att det går trotts dysleksi och brist på bestämt mål. Jag vill att ungdomar inte ska vara rädda för att ta sitt första job, jag vill att alla ska respektera dem Man möter oavsett positioner. Om du är dig själv hela tiden och gör ditt bästa så är det bra nog och ta de möjligheter som kommer - våga säga ja! Men säg också nej när det inte känns bra, ett nej är också ett svar (hatar uteblivna svar!) 

Att tänka på med artiklen är att om jag bott i En större stad så hade jag inte äns varit med Och min man tjänar dubbelt. Allt är alltså relativt!!

 

Kommentarer

Populära inlägg