Premiär i vadarbyxor

Idag var första gången jag hade ett par vadarbyxor på mig, känndes bra, skorna var lite som astronautboots och lite den känslan fick jag i vattnet också. Lite läskigt att inte ha koll på botten, erkänner att jag drog på rumpan kraftigt en gång, kul för de som fick åskåda detta, men jag blev inte blöt så byxorna klarade eldprovet!

 Det var faktiskt skönt att stå i ån med vatten upp över midjan idag när värmen var som värst. 

Jag njuter verkligen när jag kan ta mig ut och göra / uppleva det vi faktiskt säljer, det är skönt ijämförelse med alla andra saker som snuttar i hjärnan. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli så intensivt direkt, med så stora frågor att hantera, lite "tagen på sängen" av vissa saker faktiskt, men "det ska inte vara enkelt- då hade alla gjort det". Jag hoppas tankarna blir mer sorterade allt eftersom, just nu är det väldigt högt och lågt i ett rasande tempo. 

Här nere ser ni en av dem som håller mig på jorden, man kan inte annat än bli lycklig av all utveckling han gör och så glad o go kille. (Den äldre killen ogillar vara med på bild allt för mycket)


Jag har två ! 

I samband med vadarbyxor bilderna testade jag även på min första crash kurs i flugfiske tillsammans med reporter o fotograf, kan säga att det känndes sådär, lite stressat att ha publik på mina första kast, hoppas jag kan få ta del av några bilder inom kort (blev även en film) 




Kommentarer

Populära inlägg