Välkommen september!

Jag älskar augusti, det gör jag absolut men det är också en månad som är väldigt mycket, i år extra mycket, så jag säger välkommen september, du är efterlängtad! Augusti i år innebar: Nytt jobb med en ny etablering, Zeke fyller år, skolor börjar, Andreas fyller år, jag fyller år, Veteran VM i 2 grenar och så en 40 års fest som måste vara storslagen. Med en vecka kvar av augusti så är allt i föregående stycke avklarat, förutom att jag inte var med på andre grenen i veteran VM, jag strök mig från viktkastningen, det fick jag bara inte ihop. Jag har mycket veckan som kommer men med nu festen avklarad så är det lite som en sten som har lossat och jag kan koppla av lite. Jag jobbar ju med exat samma saker som jag älskar att göra privat, fixa, planera och ordna anledningen till att ses, fixa festen. I fredags erkänner jag att jag var helt slut som artist, kroppen värkte efter att flytta in på nya jobbet på piren, bära, bära och bära lite till, sen hade jag fixat till Andreas fest i stort sett hela veckan, samma där, bärt ut saker, fixat, planerat, grejat, kört och inhandlat, det tar på krafterna. Det som tar mest på krafterna dock är oron över ”är det tillräckligt”, är det jag planerat för tillräckligt, kommer folk ha kul, kommer det flyta på – det gick som en dans kan jag meddela. Det bäst jag gjort med planeringen var att ta in en foodtruck som fixade maten, inte vilken som helst utan, Pinsa Vagnen, det blev ett mycket uppskattat inslag, maten var fantastisk och vagnen blev en detalj i sig, väl värt den kostnaden. Att slippa stå med något som har med mat att göra var det bästa jag kunde göra. Proffsigt skött var det också!

Vi har ett helt hav med blommor och presenter här hemma nu, helt ljuvligt är vad det är, önskar nästan man kunde portionerat ut dem, i så fall hade jag haft färska blommor i ett år.

Nu är både jag och Andreas över 40! Uppgraderade till bättre versioner av oss själva. Augusti är snart avklarad och hösten är här, älskar hösten, ljus, skogspromenader, polotröja och kängor!  

Med en go, lite trött känsla går vi in i september 

Kommentarer

Populära inlägg