Snart helg o höst är här!

Andas lite ut nu när det nalkas mot fredag och helg, jag fattar fortfarande inte var mitt stresspåslagg kom ifrån i helgen som gick, men det kändes väldigt obra i magen och huvudet! Jag hade mycket oro inför onsdagen, fotograferingen av vårt hem som jag känner som dels både väldigt utlämnande men också en riktig väckarklocka att detta är på riktigt. Vi ska flytta på riktigt! huva! Vi ska flytta till mitt drömhus, hoppas jag! Jag hoppas att jag lyckas få det hemtrevlig och att det kan bli en plats där alla i familjen kommer trivas och vill "hänga". 

Det är en märklig känsla att ha huset så städat och rensat, det är ju jättefint nu! ser inte så bebott ut, fattar inte hur någon lyckas hålla det så hela tiden, men jag antar att det är en prioriterings fråga. Ni har säker räknat ut att jag inte är så noga, jag lägger inte ner mycket tid på att städa och pynta i vanliga fall, jag har exempelvis inte bytt gardiner i ett rum på 9 år, och jag är hel nöjd med det! Jag är dock noga med prestationer och prestera, så när nu fotograferingen skulle ske är jag inte den som gör fotografen besviken, jag vill göra rätt och göra det jäkligt bra - så är det med allt (utom städning då ; )) Jag ser det mesta som prestationer, för mycket, för ofta - kanske det som kör ihop sig i mitt huvud nu på äldre dagar, kan inte minnas att jag var sådan som liten. 

Måste dela med mig av vilken ljuvligt tid jag tycker det är just nu. Höst! Jag älskar höst! I år är det extra häftigt då känslan på Eriksberg förstärker hösten och dess mysfaktor, för att inte prata om kronhjortsbrölen som hållt igång i veckor nu, så mäktigt! 


Summer is officially over 

Kommentarer

Populära inlägg